Bilder och artiklar

Isabella Löwengrips halloweenfest 

Törnell & Bar hade det stora nöjet att få gästa Isabella Löwengrips privata halloweenfest! Vi skakade höstiga cocktails, allt från whiskey sours till pumpkin caipirinhas för de 80 inbjudna. Baren byggdes upp på Isabelles befintliga köks-ö vilket gjorde så vi kunde servera våra cocktails på ett väldigt avslappnat och smidigt sätt för gästerna.

GP-Artikel

Artikel i GP

Göteborgs Posten (GP) gjorde ett reportage om Törnell & Bar och dess affärsidé att kunna bygga upp en mobil bar oavsett plats och där servera cocktails av absolut högsta klass. Vi sattes verkligen på prov när de önskade ett mingel på en flytbrygga mitt ute i en sjö.

Födelsedagsfest i parkeringshus

Lennarts 60 års fest blev minst sagt något utöver det vanliga. Önskemålet att hålla festen för de 200 inbjudna i ett parkeringshus i centrala Göteborg kittlade lite extra och oj vilken fest det blev! Röd matta, ostron och bubbel vid ankomst. Sittande trerätters serverat av Sjömagasinet som var på plats följt av cocktailbar, live cellist i kombo med breakdance och DJ. Den speciellt uppbyggda 50-tals loungen och kristallkronorna i taket gjorde inte det hela mycket sämre.

Solevent Synsam

Varje år anordnar Synsam ett så kallat solevent för att visa upp årets trender kring solglasögon. Denna mycket populära tillställning ramas in av ett satt tema som detta år var “Sparkle and glamour”. Vi var på plats och serverade gästerna bubbliga mojitos och friska flädercocktails.

Lansering av Peugeot 308

Det är alltid något speciellt när en ny bilmodell ska avtäckas och visas för en grupp utvalda människor. Denna gång var det journalister, kunder och partners som var inbjudna och vi hade nöjet att vara på plats och servera gästerna bubbel och cocktails!