Vår story

Törnell & Bar startedes 2013 med grundtanken att kunna leverera en cocktailbartender hem till våra gäster och där servera dem cocktails på precis samma nivå som om de var på en toppklass cocktailbar. Efter då drygt 10år i bar- och eventbranschen så kände vi att vi ville skapa ett koncept för våra gäster som de faktiskt kunde applicera geografiskt var de ville. Kvalitén skulle aldrig tummas på och oavsett antal platsen eventet var på, hur många gäster det handlade om eller vilka cocktails som skulle serveras så skulle alltid högsta nivå hållas.

Efter snart 7 år som verksamma så har vi serverat varsamt rörda dry martinis på Vingas klippor, satt upp en Caiprinha-bar ute på en åker och haft cocktailskola på en flytbrygga. Vi älskar utmaningar och ser fram emot att höra dina idéer och tankar kring vad just NI vill skapa på ert event.

Om Törnell och bar

KONTAKT

Hyra bartenderHyra DJ

Vi har passion för cocktails av högsta kvalité.

Törnell & Bar är ett göteborgsbaserat bareventföretag som vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi som jobbar med Törnell & Bar har alla lång och gedigen erfarenhet från bartenderyrket och vet vikten av kvalité och service. Vår passion är cocktails och att ge er och era gäster den absolut bästa upplevelsen.

Låt oss sköta baren.

Låt oss ta hand om allt kring baren så att ni själva helt kan koppla av och njuta av kvällen. Vi ordnar med bardisk, barverktyg, hjälper er ta fram en passande drinklista, inköp råvaror för cocktails (förutom alkohol), glas, is osv.
Vi anländer till ert event ca 1,5 timme innan servering och sätter iordning allt kring baren så det är redo i god tid innan gästerna anländer. Ingen fest eller event är exakt som de andra så vi skräddarsyr gärna ett upplägg för just er så det blir perfekt.

Kontakta oss med er förfrågan redan idag så återkopplar vi med ett föreslaget upplägg och en första offert. Enklast är att kontakta oss via mailformuläret nedan alt på telefon/mail.

Telefon: 0709-843730 – E-post: hej@tornellochbar.se