Låt oss sköta baren.

Törnell & Bar gör det möjligt för dig både som företag eller privatperson, att få hyra in en eller flera professionella bartenders till era fester och events. Vi servar alla typer av evenemang inklusive bröllop, privata födelsedagsfester, butiksevent, företagsevenemang och mässor.

Vi är baserade och utgår från Göteborg men gör jobb över hela Sverige. Vi som jobbar med Törnell & Bar har stor passion för cocktails och brinner för att ge den absolut bästa servicen åt er.

Låt oss ta hand om allt kring baren så att ni själva helt kan koppla av och njuta av kvällen.

Hos oss kan du;

  • Hyra bartender

  • Hyra servitör och barback

  • Hyra bardisk och barutrustning

  • Hyra glas och porslin

  • Få hjälp att sätta barkoncept och tema

  • Is till baren och för att kyla dryck

  • DJ inkl ljud- och ljusutrustning

Hur funkar det?

hyra bartender

1. Förberedelser

Efter vi har fått er förfrågan så sätter vi barkoncept och drinklista så det passar era önskemål. Vi sköter alla inköp av råvaror till drinkarna, förutom alkoholen. Vi guidar er dock självklart kring vad som ska köpas in här och i vilka volymer.

hyra bartender

2. Genomförande

Vi är på plats och sätter upp baren i god tid innan eventet drar igång och vi ser till att allt är på plats som det ska innan gästerna anländer. Vi bemannar baren och står för all servering av dryck. Behöver ni assistens med plock av glas, städ m.m. så ordnar vi självklart detta också.

hyra bartender

3. Summering

Efter avslutat uppdrag, oavsett om eventet är slut för kvällen eller ej, ser vi till att vi lämnar diskret och snyggt. Eventuell alkohol och andra råvaror som är över lämnas kvar hos er enl ök. Skulle ni önska hjälp med städning av lokalen dagen efter så ordnar vi det.

Skicka din förfrågan till oss idag.

Kontakta oss via formuläret nedan eller maila direkt till hej@tornellochbar.se Ni når oss också på telefon; Sebastian på 0709-843730 .

KONTAKTFORMULÄR

Hyra bartenderHyra DJ