Cocktails på kvarterskrogen skojar man inte bort

Veckan har rivstartat med projektering av filmproduktion, möten och eventplanering. Det har även inneburit avstämning efter helgens gästspel på Brasseriet Långedrag där vi i lördags höll i en cocktail evening för gästerna, och kvällen blev kanon!
Brasseriet som är en regelrätt kvarterskrog, om än nyligen upprustad och omtänksamt strukturerad, faller ändå inte in som en självklar cocktailbar. Detta gjorde det bara ännu roligare att få servera där! Efterfrågan fanns verkligen och drinkarna blev många. Det svängdes cocktails hela kvällen i ett brett spann med allt ifrån klassiska whiskey sours och Brambles till egenkomponerade chili/litchi kreationer.

Törnell & Bar har varit med i framtagningen av Brasseriets numera ordinarie cocktaillista och kommer göra sådana här gästspel lite då och då. Det kommer även dyka upp lite andra tema-kvällar som ni inte får missa. För vad sägs om ett pit-stop på promenaden då vi kommer köra ”Irish Coffee sunday” några söndagar under hösten? Mer info om detta kommer givetvis inom kort.

Så bor ni i krokarna eller kanske vill söka er till något nytt litet trevligt kryp in som har bra mat och god dryck, så rekommenderar jag starkt ett besök på Brasseriet. Ni hittar all info ni behöver på http://www.creato.se/.

 

Må väl!